Arnau Casanoves de la Hoz

Va iniciar la seva trajectòria oficialment als 14 anys com a aprenent al taller de l’escultor i gravador Ramon Ferran, amb qui va treballar fins l’any 2015.

Al mateix temps, ha treballat com a ajudant per artistes com Marcel·lí Antúnez, Begoña Egurvide i Antonio Catalano. Paral·lelament, va passar per l’educació formal estudiant música tradicional a l’Aula de Sons i pintura a l’Escola Massana. Aquesta disciplina va acompanyar-lo des de molt jove i va ser el seu principal mitjà d’expressió durant molts anys. La necessitat de trobar un mitjà que anés més en consonància amb el seu discurs el va portar a estudiar mètodes de fabricació industrial, i a partir d’això va començar a experimentar amb la robòtica. La seva recerca també perseguia tècniques més democràtiques dins del món de l’art i més properes a l’espectador com la serigrafia, el gravat electrolític, el brodat i altres tècniques tèxtils. Al mateix temps, el seu treball s’ha anat desenvolupant en el camp de l’art sonor.

Aquest amalgama d’experiències ha fet que la seva obra resulti una hibridació complexa de tècniques i disciplines amb molts entramats, però sempre amb una mateixa línia conceptual: abordant l’actualitat amb un to àcid i provocador amb marcades influències pop. El seu discurs es mou entre el nihilisme més fosc i l’idealisme més vibrant, l’apropament al món i al mateix temps la necessitat d’allunyar-se’n, com una lluita entre dues forces i la necessitat de conciliar-les.

Currículum

Contacte: info@arnaucasanoves.com

Instagram

Bandcamp

Youtube